Vi hälsar Läkare i Världen välkomna!

Cloudgruppen fick förtroendet av Läkare i Världen att gå in som helhetsleverantör gällande telefoni och IT för deras verksamhet i Sverige. 

Läkare i Världen hjälper dem som saknar juridiskt och medicinskt stöd när de riskerar att berövas sin rätt till hälsa och skydd. Läkare i Världen informerar om vilka rättigheter de har och hjälper dem att hitta rätt inom det ordinarie sjukvårdssystemet så att de kan få den vård de har rätt till.

När det gäller att hjälpa och skydda de mest utsatta människorna i Sverige behövde Läkarna i världen uppgradera sin arsenal med nya verktyg kring telefoni,växel, nätverk och cybersäkerhet. 

Lösningen innehåller ny telefoniväxel med integration mot Microsoft Teams, nya mobilabonnemang med senaste 5g-tekniken. Marknadsledande lösningar kring Cybersäkerhet från Sophos och supersnabbt nätverk med senaste Wifi-6 tekniken. 

Vi på Cloudgruppen är stolta över förtroendet och ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Läkare i Världen. Tack för att ni valde Cloudgruppen!

Har du fler frågor om hur vi kan hjälpa er?

Ange din E-post så återkommer vi till dig inom kort.

Logga in på ditt Cloudgruppen

Boka en demo!

Vad kul att du vill veta mer om våra tjänster! Skriv in dina kontaktuppgifter här nedan så återkommer ditt lokala kontor till dig så fort som möjligt

Boka Demo

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss vi berättar mer, tveka inte att kontakta oss redan idag. Välj ditt lokala kontor nedan.

Kontaktformulär Popup