Hej!
Vi är cloudgruppen!

Om oss

Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen.
Vi bygger värde kring de smarta lösningar där ni som företag kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.
Liten som stor – vi värdesätter alla!

Följ oss!

2017
Resan började

Efter många år som anställda i olika positioner inom branschen såg vi möjligheten under en snabbt växande digitaliseringstrend att skapa ett nytänk i branschen. Vilket också blev startskottet för vårt första kontor i Malmö.

2018
Göteborg vaknar!

Vi såg en allt större efterfrågan av våra tjänster hos kunderna och valde att expandera till Göteborg. Där vi idag sitter i vårt fina och nyrenoverade kontor i Gamlestaden under ledning av Carl Hawunger.

2019
Halmstads Uppgång!!

Under 2019 slår vi upp portarna även i Halmstad och förankrar oss med en än större lokal närvaro. Där vi tillsammans med Christian Bångdal och hans team rott hem en hel del fina affärer redan från start!

2020
Västerås incoming!!!

Vi breddar oss och tillsammans med Rickard Dejestam etablerar vi oss även i Västerås. Där Rickard tillsammans med team skapat en enormt stark lokal förankring som lett till fina resultat sedan start!

2021
SYD takeover!!!!

Vi utökar vårt engagemang även i Malmö under ledning av Kristian Hansson och Daniel Sigurd. Tillsammans med ett enormt driv och stor kompetens höjer de ribban för kedjan med nya rekord, gång på gång. Där det blir tydligt att taktpinnen ligger i Malmö, men frågan är hur länge till?

2021
Österlen!

Dennis Ekvall som varit med sedan dag 1, väljer att starta ett eget kontor i mer bekanta trakter. Med många år inom branschen håller han ställningarna ute på de gröna ängarna.

2021
Örebro!

Nya kollegor, ny mark. Vi öppnar upp dörrarna även i Örebro tillsammans med Alexander Yolki, som visar på ett stort driv och enorm mogenhet i sitt affärsmannaskap. Detta har även satt grunden för en framtida utmanare inom kedjan men även branschen!

2021
Helsingborg

Nästa anhalt på resan var Helsingborg! Där vi på kort tid tagit stora marknadsandelar tillsammans med erfarna och drivna kollegor.

2021
Stockholm!

Vi fortsätter vår expansion och sprider oss över landet! Näst på tur är vårt nya kontor i Stockholm, tillsammans med Namo och Bilal. Där det kommer satsas hårt under 2022 för att fortsätta växa och expandera lokalt.

2021
Lund

Vi slår upp portarna även i Lund och fortsätter öka vår lokala närvaro i Skåne.

2021
Östersund/Sundsvall

Sist ut under 2021 var vårt nya kontor uppe i Östersund/Sundsvall. Där vår målsättning ligger i linje med att kunna erbjuda mer tillgänglighet för våra kunder.

2022
Gasen i botten!

Vi inleder 2022 och är supertaggade på vad detta året har att erbjuda, nu kör vi!

Vi är din helhetsleverantör inom IT & Telefoni

Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen.
Vi bygger värde kring de smarta lösningar där ni som företag kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.
Liten som stor – vi värdesätter alla!

Vi berättar gärna mer om oss!
Kontakta ditt närmsta kontor idag!