Cloudgruppen Sverige

Din helhetsleverantör inom It & Telefoni

Vår målsättning från start har alltid varit tydlig, vi vill bli det mest rekommenderade bolaget i vår bransch.
Därför ligger vårt fokus på långsiktiga och personliga relationer med alla våra kunder. Stora som små.
Tveka inte på att höra av dig till ditt närmsta företagscenter, alternativt ”droppa in” på en kaffe.

Vilka är vi?

Vår företagsresa började efter många år som anställda i en rad olika positioner inom branschen. Där vi under resans gång såg en bransch som behövde en nytändning och ett nytänk. Ett företag som förstår men framförallt sätter kunden och dess behov i fokus. Helt enkelt, en pålitlig helhetsleverantör inom IT & Telekom.

Vi bygger värde kring de smarta lösningar där ni som företag kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.
Liten som stor – vi värdesätter alla!

Idag finns vi utspridda på 10 orter med 11 kontor, från Malmö i syd till Östersund i norr med våra 65 fantastiska medarbetare. Vår ambition är att etablera oss på fler orter för att kunna erbjuda en än mer lokal närvaro för fler av våra befintliga men även nya kunder.

2017
Resan började

Efter många år som anställda i olika positioner inom branschen såg vi möjligheten under en snabbt växande digitaliseringstrend att skapa ett nytänk i branschen. Vilket också blev startskottet för vårt första kontor i Malmö.

2018
Göteborg vaknar!

Vi såg en allt större efterfrågan av våra tjänster hos kunderna och valde att expandera till Göteborg. Där vi idag sitter i vårt fina och nyrenoverade kontor i Gamlestaden under ledning av Carl Hawunger.

2019
Halmstads Uppgång!!

Under 2019 slår vi upp portarna även i Halmstad och förankrar oss med en än större lokal närvaro. Där vi tillsammans med Christian Bångdal och hans team rott hem en hel del fina affärer redan från start!

2020
Västerås incoming!!!

Vi breddar oss och tillsammans med Rickard Dejestam etablerar vi oss även i Västerås. Där Rickard tillsammans med team skapat en enormt stark lokal förankring som lett till fina resultat sedan start!

2021
SYD takeover!!!!

Vi utökar vårt engagemang även i Malmö under ledning av Kristian Hansson och Daniel Sigurd. Tillsammans med ett enormt driv och stor kompetens höjer de ribban för kedjan med nya rekord, gång på gång. Där det blir tydligt att taktpinnen ligger i Malmö, men frågan är hur länge till?

2021
Österlen!

Dennis Ekvall som varit med sedan dag 1, väljer att starta ett eget kontor i mer bekanta trakter. Med många år inom branschen håller han ställningarna ute på de gröna ängarna.

2021
Örebro!

Nya kollegor, ny mark. Vi öppnar upp dörrarna även i Örebro tillsammans med Alexander Yolki, som visar på ett stort driv och enorm mogenhet i sitt affärsmannaskap. Detta har även satt grunden för en framtida utmanare inom kedjan men även branschen!

2021
Helsingborg

Nästa anhalt på resan var Helsingborg! Där vi på kort tid tagit stora marknadsandelar tillsammans med erfarna och drivna kollegor.

2021
Stockholm!

Vi fortsätter vår expansion och sprider oss över landet! Näst på tur är vårt nya kontor i Stockholm, tillsammans med Namo och Bilal. Där det kommer satsas hårt under 2022 för att fortsätta växa och expandera lokalt.

2021
Lund

Vi slår upp portarna även i Lund och fortsätter öka vår lokala närvaro i Skåne.

2021
Östersund/Sundsvall

Sist ut under 2021 var vårt nya kontor uppe i Östersund/Sundsvall. Där vår målsättning ligger i linje med att kunna erbjuda mer tillgänglighet för våra kunder.

2022
Gasen i botten!

Vi inleder 2022 och är supertaggade på vad detta året har att erbjuda, nu kör vi!

2022
Lansering Cloud Work, Cloud Drive.

Vi lanserade våra egna tjänster i form av ett Arbertsordersystem samt elektroniska körjournaler

2022
Förvärvade av ett investmentbolag

Den 3e Augusti blev vi förvärvade av ett investmentbolag vid namnet Lyvia som driver digital evolution.

2023
Cloudgruppen gör sitt första förvärv.

Cloudgruppen gör sitt första förvärv. Där Mobile Partner går in i gruppen och stärker vår position på marknade.

En helhetsleverantör som levererar, på riktigt!

Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen. Där vi har en bred kompetens inom vår bransch och på så sätt kan axla rollen som en komplett helhetsleverantör. Där vi själva sköter hela processen från kundkontakt till leverans. Dessutom är vår support alltid kostnadsfri.

Vi gillar utmaningar, så tveka inte på att höra av er till ert närmsta företagscenter!

Vi satsar på framtidens säljare!

Försäljning är det viktigaste organet inom alla typer av verksamheter. Där vill vi vara med och bidra genom att ge förmågor utan erfarenhet en fot in i arbetslivet men framförallt visa de rätt väg med rätt förutsättningar under deras säljarkarriär. Vi har därför utvecklat vår egen säljskola, Cloudgruppen Academy. Där vi tillsammans med vår samarbetspartner, IHM Business School aldrig slutar lära och bli bättre. Allt för att kunna leverera rätt kvalitet ut mot våra slutkunder.

Vi kan erbjuda flera tjänster från ett och samma ställe!

Vi kan erbjuda flera tjänster från ett och samma ställe!

Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen.
Vi bygger värde kring de smarta lösningar där ni som företag kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.
Liten som stor – vi värdesätter alla!