Svenska Mäklarhuset

Vilka är Svenska Mäklarhuset?

Svenska Mäklarhuset – SMH har funnits på den svenska bostadsmarknaden sedan 1990.  Idag är vi en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna med över 30 kontor. En av våra styrkor är kombinationen av att vara en stor kedja med stark utveckling och innovation och det lokala kontoret med mäklare som kan allt om det område där du bor. Idag finns vi representerade över hela Storstockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg, Skåne, Halland, Spanien, Cypern, Turkiet, Grekland och Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion, som hjälper Sveriges ledande byggföretag att förmedla bostäder för dem som vill bo i ett nybyggt hem. Vårt mål är att du ska vara så pass nöjd med oss och din bostadsaffär så du vill rekommendera oss vidare. Oavsett om det handlar om att sälja eller köpa bostadsrätter, villor eller fritidshus.

Vår affärsfilosofi

Hos oss på SMH brukar vi prata om ”klara papper och raka besked”. Med det menar vi att alla inblandade i en bostadsaffär ska känna sig nöjda och fått information löpande om vad som gäller, tex vilka rättigheter och skyldigheter man har som köpare och som säljare. I en lyckad bostadsaffär ska både säljare och köpare känna sig trygga och nöjda.

Vi arbetar även mycket med utbildning och erfarenhetsutbyten. Det gör att alla mäklare som tar hand om dig som kund, kan erbjuda dig det bästa. Vi testar nytt, lär oss och finjusterar. Och när allt fungerar som det ska implementerar vi nya arbetssätt, tjänster och metoder – allt för att du som kund ska få den bästa mäklartjänsten som finns.

Vårt varumärkeslöfte

Vårt löfte till dig som kund, oavsett om du är säljare eller köpare, är att vi inte ger oss. Vi ger oss inte förrän vi har hittat den perfekta köparen. Vi ger oss inte förrän vi har kollat upp all fakta om bostaden. Och vi ger oss inte förrän bostadbilderna är perfekta. ”Vi ger oss inte” är vårt motto och den inställning som våra mäklare har när de möter kunder, leverantörer och andra medarbetare. Det gör att vi som kedja – och du som kund – alltid når lite längre fram. Kort sagt: Vi ger oss inte förrän du är helt nöjd.

Är du mäklare eller blivande mäklare träffar vi dig gärna. Hör av dig till rekryteringschef Elisabeth Fogelström så matchar vi dig till rätt kontor. Vi växer konstant och söker nya Franchisetagare, är du intresserad är du varmt välkommen att höra av dig till Elisabeth Fogelström.

Varför valde ni Cloudgruppen?

”Andreas trevliga bemötande, flexibilitet och förmåga att hjälpa oss med diverse tekniska bekymmer har sannerligen underlättat vår vardag. Han finns alltid bara ett samtal bort och hittar lösningar på det mesta. Vi är helnöjda med Andreas och Cloudgruppen!”Besök Svenska Mäklarhuset på www.svenskamaklarhuset.se

Har du fler frågor om hur vi kan hjälpa er?

Ange din E-post så återkommer vi till dig inom kort.

Logga in på ditt Cloudgruppen

Boka en demo!

Vad kul att du vill veta mer om våra tjänster! Skriv in dina kontaktuppgifter här nedan så återkommer ditt lokala kontor till dig så fort som möjligt

Boka Demo

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss vi berättar mer, tveka inte att kontakta oss redan idag. Välj ditt lokala kontor nedan.

Kontaktformulär Popup